top of page
Zoeken

Nagel trainingen

Nagel trainingen❤️

De maanden Januari - Februari - Maart staan in het teken van verschillende nagel trainingen.


Ik vind het super belangrijk om de laatste trends en technieken bij te houden.En heb al een paar  trainingen in 2020 gedaan en staan er nog enkele gepland.


Een aantal trainingen zijn gebaseerd op de juiste opbouw , bolling , perfectie , finishing touch en de laatste vijltechnieken.
Ook worden de nieuwste producten getest en mee gewerkt zodat ik kan zien of het een toevoeging en past in mijn Salon, dit zien jullie ook terug in de salon , en merk dat jullie net zo nieuwsgierig en benieuwd zijn.
In Januari heb ik de almond en ballerina techniek getraind, het gaat om de vorm van de nagel en met het gewenste design van de klant , dat kan zijn van french , kleur , glitters of een combinatie van dit.


Voor de maand Februari  staat een animal nailart training op de agenda , elektrisch manicure voor het nog mooie maken van jouw nagels zodat je er nog langer plezier van hebt.


In de maand Maart staat er op de agenda de training bruidsnagels met  nailart  en de shortie nails , ik noem dat de klassieke en de meest draagbare gelnagel.

Zoals jullie weten in mijn moedertje mijn trouwste model en is dan ook vaak de klus , hierbij wat voorbeelden van de training,Liefs Wendy 😘
38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page