top of page
Zoeken

Het gezicht achter Salon de Engel


Wie ben ik


Hoi hoi,


mijn naam is Wendy Hagenaars, ik ben geboren en getogen in het Brabantse dorp Halsteren. Het kappersvak is met de paplepel meegegeven, mijn moeder was in haar jongere jaren kapster van beroep en maakte ik daardoor al vroeg kennis met het kappersvak.


Om na 18 jaar in verschillende kapsalons ervaring opgedaan te hebben, heb ik in 2010 mijn mijn hart gevolgd en mijn eigen salon opgestart. Ik heb van kleins af aan al iets met lang haar, het dansen van het haar, krullen of steil haar het maakt me niet uit, de verschillende kleuren, al snel kregen mijn vriendinnen kregen staartjes, vlechten, knotten, ik kon gewoon niet van lang haar afblijven!

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met lang haar, zo ontwikkelde ook de passie voor bruiden, ik heb me hier verder in gespecialiseerd en en opleidingen gevolgd in Bruidsvisagie en afgestudeerd als Bruids hairstylist aan de Baron Academy. Heb masterclasses Bruidsvisagie Chica Charming in Amsterdam gevolgd en gecertificeerd ben.


Ik heb al heel veel geleerd maar ben nog lang niet uitgeleerd, ik volg nog steeds met heel veel passie cursussen, workshop, binnen en buitenland, ga naar beurzen, en volg de nieuwste technieken.


Wat als je mij als persoon zou kennen dan weet je:

Dat ik een echte bourgondische dame bent die gek is op chocolade, houdt van een terrasje pakken, graag uit eten gaat, vakantie naar de zon, ook wel houdt van een zoete wit wijn of rosé, graag wandelt en naar de sportschool gaat, graag een boek lees maar me dat veel te weinig doe. Getrouwd en moeder bent van 2 dochters, enorm gek ben op honden en paarden.


Wat mijn werk betreft:

Dat ik eerlijk, adviserend maar niet opdringerig ben, ik niet aan productiewerk doe maar de tijd neem, ik alleen werk, leergierig ben, goed kan luisteren, professioneel en gediplomeerd opgeleid ben, genoeg ervaring beheers, er ook voor jouw gasten ben, op locatie en gewenst tijdstip kom.


Liefs Wendy


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page