0611309193

©2019 Salon de Engel.

 

Over mij

"Het kappersvak is mij met de paplepel ingegoten"

Hoi hoi, mijn naam is Wendy Hagenaars, ik ben geboren en getogen in het Brabantse dorp Halsteren. Het kappersvak is met de paplepel meegegeven, mijn moeder was in haar jongere jaren kapster van beroep en maakte ik daardoor al vroeg kennis met het kappersvak.


Om na 18 jaar in verschillende kapsalons ervaring opgedaan te hebben, heb ik in 2010 mijn mijn hart gevolgd en mijn eigen salon opgestart.

De passie voor uiterlijke verzorging is enorm groot, alles wat met dit te maken heeft word ik razend enthousiast.

Je kan bij mij in de salon terecht voor:

- Schoonheidsbehandelingen

- Kappersbehandelingen

- Nagelbehandelingen

In de salon bestaat mijn dag grotendeels met het plaatsen van nagels, dat kan zijn van manicure, gelag en gelnagels. Het verzorgen van de creatiefste kapsels met of zonder kleur.


Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met lang haar,  zo ontwikkelde ook de passie voor bruiden, ik heb me hier verder in gespecialiseerd en en opleidingen gevolgd in Bruidsvisagie en afgestudeerd als Bruids hairstylist aan de Baron Academy. Heb masterclasses Bruidsvisagie Chica Charming in Amsterdam gevolgd en gecertificeerd ben.

Ik heb al heel veel geleerd maar ben nog lang niet uitgeleerd, ik volg nog steeds met heel veel passie cursussen, workshop, binnen en buitenland, ga naar beurzen, en volg de nieuwste technieken. 


Wat als je mij als persoon zou kennen dan weet je:

Dat ik een echte bourgondische dame bent die gek is op chocolade, houdt van een terrasje pakken, graag uit eten gaat, vakantie naar de zon, ook wel houdt van een zoete wit wijn of rosé, graag wandelt en naar de sportschool gaat, graag een boek lees maar me dat veel te weinig doe. Getrouwd en moeder bent van 2 dochters, enorm gek ben op honden en paarden.


Wat mijn werk betreft:


Dat ik eerlijk, adviserend maar niet opdringerig ben, ik niet aan productiewerk doe maar de tijd neem,  ik alleen werk,  leergierig ben, goed kan luisteren, professioneel en gediplomeerd opgeleid ben, genoeg ervaring beheers, er ook voor jouw gasten ben, op locatie en gewenst tijdstip kom.


Als jij denkt dat ik de geschikte bruidsstyliste voor je ben en jouw als  mooiste bruid mag verzorgen, neem dan contact met me op.


Liefs,

Wendy 

 
pexels-photo-2180090.jpg

Neem contact op