top of page
Image by Nati Melnychuk

 

 

Welk product is geschikt voor mijn huid

Door onderzoek gedaan te hebben , is het me heel duidelijk geworden dat het enorm lastig om de juiste producten te kiezen.Ik ga jou daar een handje bij helpen dmv een stappenplan wat jouw huidtype is , waar jij graag aandacht aan  wilt geven en uiteindelijk naar een mooie gezonde huid.​Je hebt dan ook altijd 4/5 stappen nodig voor een mooie gezonde huid.

Stap 1:  Altijd als eerste je reiniging, deze kan bestaan uit een milk of een gel

Stap 2 :  Een lotion

Stap 3 : Als extra een serum

Stap 4 : Crème

Stap 5 : Ik adviseer het hele jaar door een SPF

Zie hieronder de verschillende soorten huidtypen.

En waar wil je aan werken , wij noemen dat de huidconditie:

Hydratatie:

Dan ga je naar de Hydracure lijn. 
Om je huid  goed gehydrateerd te houden adviseer ik dan niet alleen de crème maar ook een serum te gebruiken  
Dit serum hoeft niet persé van deze lijn te zijn hier kun je ook uitwijken naar een andere lijn . 

Voorbeeld je huid heeft wat last van lijntjes  maar je wil nog niet geheel over op de anti-aging lijn dan kun je altijd een serum pakken vanuit de Timexpert Rides of de Timexpert SNRS lijn, met een “normale huid” kun je vele kanten op qua product en deze lijn is geschikt voor elke leeftijd. 


Glow:

Timexpert Radiance C+  

 

Wil je je huid een boost geven  dan ga je voor de Timexpert Radiance C+  

Dit is een Vitamine C  en Vitamine E boost, Vitamine C is in combinatie met Vitamine E een zeer sterke antioxidant, deze  beschermt je huid voor vrije radicalen,  denk hierbij aan UV stralen , teveel van deze stralen kunnen je huid beschadigen, huidveroudering  treed dan sneller op.  
Het stimuleert de aanmaak van Collageen, Collageen zorgt voor het volume van de huid. Het verheldert tevens je huid en hydrateert hem ook. 

Je huid krijgt met deze lijn weer een geweldige glow. 
Deze lijn  is geschikt voor de leeftijd vanaf 25 jaar.

Anti-aging 

deze is verkrijgbaar in verschillende lijnen. 

Timexpert Rides:

Dit is een uitgebreide lijn voor de huid met dynamische en statische lijnen, dankzij de revolutionaire formules op basis van peptiden krijg je een natuurlijk  botox effect, het  vernieuwde Absolute Nourishing Elixer, geeft met een paar druppels wat de huid nodig heeft, (voeding, dichtheid, glans en verbetering van het aspect van rimpels), en de oogcreme van deze lijn  is een topper, heerlijk om er 1 voor overdag en 1 voor de nacht te hebben, ze werken dan ook allebei op de niveaus waar de problemen zitten.  
Deze lijn is geschikt vanaf de leeftijd vanaf 30 jaar.

Timexpert SNRS

Een lijn die al heel wat  Beauty Awards in de wacht heeft weten te slepen, hij herstelt de huid en renegeert hem, overdag biedt hij weerstand tegen agressie uit je omgeving en ‘s nachts hersteld hij hiervan. Hij is daarom niet voor niets al de favoriete lijn  van velen. 

Deze lijn is geschikt voor een huid die geleden heeft onder veel stress of ziektes en anders vanaf 40 jaar.

Timexpert Lift(IN):

Een lijn die de huid lift, haar weer opvult en de gelaatscontouren omspant. 
Het mooie van deze lijn is ook wel dat het naast het serum en de crème een kin en halsmasker heeft deze lijn is geschikt voor de huid vanaf 35 jaar. 

Bescherming:

De Exel Therapie O2 lijn:

Een zeer uitgebreide lijn voor de persoon die een kantoorbaan heeft en zeer lange tijd achter een beeldscherm zit, onderzoeken hebben dan  ook uitgewezen dat het licht van je computer zeer schadelijk is voor je huid, deze lijn heeft dus alles vanaf de reiniging tot aan een scrub ,serums en een SPF.  Tevens is dit een mooie lijn voor de huiden die veel te lijden hebben onder pollutie. 

 

Pigmentatie:

Timexpert White :

Een krachtige anti-aging lijn die donkere vlekken voorkomt en corrigeert. Speciaal voor een huid met hyperpigmentatie en die dof is. 

Zo zie je dat je zelfs met een “normale huid ” nog op heel wat verschillende niveaus werken , kijk goed wat jij belangrijk  vind, en zoals ik ook eerder aan gaf kun je een serum bv van de Timexpert Rides combineren met een crème uit een andere lijn, het is maar waar jij aan wil werken.  

bottom of page