top of page
Zoeken

Welk wasmiddel gebruik jij?Je wilt toch geen schilfers”


Helaas kan je nu niet terecht voor je opvulling van je gellac of gelnagels en kan je nu wat last krijgen van een flinke uitgroei.


Ook kan je merken dat je nagels wat minder stevig zijn en weer de neiging hebben om af te breken of stukjes gel laat los.


Om je nagels toch in redelijke conditie te houden adviseer ik je om je nagels goed te onderhouden een vochthoudend product.


Vergelijk het met een droge huid met schilfertjes en een trekkerig gevoel , deze ga je ook insmeren met een bodycrème of lotion om je droge huidschilfers kwijt te raken. Met het resultaat van een gezond soepel huidje zonder schilfers , zo werkthet ook met je nagels.


Als je dan over een tijdje komt voor je nieuwe set nagels is het belangrijk dat je ondergrond of basis goed is dan heb je het beste en langste plezier van je nagels.

Zoals je ook voor je kleding verschillende soorten wasmiddel gebruikt , heb je ook voor ieder nagel probleem een andere product dat past ,jij wilt toch ook graag dat je nagels van die kwaliteit blijft  als je  zijde blouse of cashmere trui!


Zorg goed voor je nagels ook nu https://www.salondeengel.nl/product-page/alessandro-moisturizing-nail-creamLiefs Wendy


info@salondeengel.nl

06 - 11 30 91 93


Gratis en vrijblijvend advies:

https://www.salondeengel.nl/blank-page10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page