top of page
Zoeken

Weg met die pluizende krullen!!Nieuw in de Salon: Controlled Chaos

De best werkende krullenproducten! De krullencrème, de moisturizer en de shampoo zorgen samen voor de mooiste krullen.


  • Jij wilt je krullen vast heel erg graag onder controle toch?

  • Ook al zoveel geld uitgegeven aan diverse veelbelovende krullen crèmes?

  • Stop dan nu met zoeken en probeer de 3 topproducten van Controlled Chaos.

  • Jouw krullen zijn uniek en iedere krul heeft verzorging nodig.

  • Wij beloven dat jij je veerkrachtige, zachte, glanzende krullen weer terugkrijgt.

  • Gecreëerd/ontwikkeld door een haarstyliste uit de USA met krullend haar. Met feedback van honderden van haar klanten met krullen.

  • Deze lijn krullenproducten krijgt jouw ‘ontplofte krullen’ weer onder controle en geeft jouw krullen weer veerkracht, glans en beschermt tegen UV-straling zodat het uitdrogen stopt.

  • Verpakt in een BPA-vrije verpakking, niet getest op dieren, 100% organisch en Vega.

prijs vanaf €16,95Golden Glow Treatment

Janssen Cosmetics heeft een luxe treatment ontwikkeld om jouw huid  meer energie te geven en te laten stralen gedurende de deze maanden van het jaar.

Je komt heerlijk genieten en ik geef jouw huid een extra boost door middel van de Golden Glow Treatment die gevuld is met puur goud, prachtig parelpoeder en de geur van champagne.

De behandeling :

- reiniging

- epileren/ harsen

- dieptereinging

- massage gezicht / nek / decolleté

- masker

- serum

- dagverzorging

Golden Glow Peel-Off Mask: bevat 100% natuurlijk parelpoeder en puur goud voor een strakke en zijdezachte huid met een jeugdiger sprankelende glow.

Golden Glow Serum: de verstevigende en hydraterende gouden parels zorgen voor een zichtbare egalere huidstructuur met een gezonde glow.

Golden Glow Massage Gel: deze gel zorgt voor het allerhoogste niveau van ontspanning met zijn prikkelende geur van champagne.

prijs: € 66,50


Verhoog je weerstand

Jouw  lichaam kan niet zonder, maar de huid ook niet! In deze tijd heeft iedereen behoefte aan extra vitamines.

Super Fruit Box Deze combinatie van twee populaire producten zorgt voor een stralende huid! De perfect op elkaar afgestemde actieve ingrediënten geven de huid maximale hydratatie en jeugdige frisheid. Bovendien worden rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderd. 

Vitaforce C Cream: Verzorgende crème met actieve bestanddelen om rimpels en ouderdomsvlekken te voorkomen en verminderen. Het verfrist en maakt de huid gladder en egaler en verbetert de uitstraling. Bevat vitamine-C-fosfaat, vitamine-E-acetaat, hyaluronzuur en citroenextract. Superfruit Fluid: Het fruitextract van vitamine C, bosbes, kiwi, limoen, gojibes en granaatappel geeft de huid maximale vitaliteit en frisheid.

prijs € 42,50  (limited edition)


Vind jij lastig en weet je niet welke behandeling bij jouw past , maak je geen zorgen , ik heb de oplossing voor je zodat jij helemaal happy de salon gaat verlaten!


Liefs Wendy

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page