top of page
Zoeken

Mooie kortingen en behandelingen


Mascara Ultra wear: maak al je wimperdromen waar met LOOkX Mascara Ultra wear. Deze mascara trakteert de wimpers op een natuurlijke krul, diepzwarte kleur, glanzende finish, optimale separatie en veel volume zonder uit te lopen. Bovendien blijven je wimpers sterk, gezond en soepel.

Mascara Ultra lash: extreme dimensie en perfect gesepareerde wimpers. LOOkX Mascara Ultra lash heeft een opdikkend effect en garandeert veel volume, gepigmenteerde dekking en optimale separatie voor een intense oogopslag.

Mascara Big volume: een prachtig volle en intense oogopslag. LOOkX Mascara Big volume voorziet jouw wimpers direct van maximaal en langdurig volume, en een diepe, glanzende zwarte kleur. Bovendien zorgt het speciaal gevormde borsteltje voor optimale separatie. 


Janssen Cosmetics lanceert de Irresistible Eye Elixir een roll-on oogverzorging met cafeïne voor een direct verkwikkend effect.

De roller is makkelijk en snel in gebruik en geschikt voor alle huidtypes. Je kunt deze roller ook heel makkelijk combineren met andere oogcrèmes van Janssen Cosmetics.

Irresistible Eye Elixir: 

Het peptidencomplex met antirimpelwerking vermindert lijntjes en rimpels.

Het extract van zijdeacacia zwellingen en donkere kringen zichtbaar vermindert.

Hyaluronzuur helpt rimpels rond de ogen glad te strijken en verbetert de elasticiteit en veerkracht van de huid. 

Toepassing: Rol de applicator 2-3 keer met lichte druk van de binnenste naar de buitenste ooghoek. Masseer het product eventueel licht in met de vingertoppen. 

Tip: bewaar de roll-onapplicator in de koelkast. Daardoor versterkt het verkoelende effect, dat zorgt ervoor dat zwellingen verminderen.
OxyGeneo combineert de voordelen van microdermabrasie, zuurstoftherapie en fruitzuren in een direct resultaat gevende behandeling.

De Geneohandeling behandeling bestaat uit de volgende

stappen

Stap 1: Exfoliatie

De bovenste laag van de huid wordt gescrubd. Overtollige huidcellen en de dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor kan de huid sneller nieuwe ingrediënten opnemen.

Stap 2: Insluizen

Door de exfoliatie en een verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit kan de huid de nieuwe actieve ingrediënten beter opnemen.

Stap 3: Zuurstof

Op de huid ontstaan CO2 belletjes die zacht op het huidoppervlak uiteen spatten. Dit staat ook wel bekend als carboxy-therapie. Deze belletjes veroorzaken een Bohr-effect waardoor zuurstofrijk bloed direct naar het behandelgebied wordt gestuurd waarbij zowel extra zuurstof als voedingsstoffen van binnenuit in de huid komen. Het resultaat is een stralende en goed gevoede huid.

stap 4: Ultrasound

Ultrasound is een behandeling die de dichtheid van de huidlaag tijdelijk verkleint, waadoor kleine openingen tussen de cellen ontstaan en specifieke actieve ingrediënten beter in de huid worden opgenomen.

Resultaten: Opname van active ingriedienten, Verhoogt de celmetabolisme, Verbetert de vochtbalans, Vernauwt poriën, vermindert couperose, reduceert wallen rondom de ogen.

Kuur verband 4 behandelingen :

per behandeling € 45,-

2 delen betalen €170,-

1 keer betalen € 160,-

meer informatie : info@salondeengel.nl / 06 11 30 91 93De Wonderdoekjes 

Derma skin polish pads

verander je badkamer in een spa met LOOkX Derma skin polish pads. De doordrenkte pads verwijderen dode huidcellen op huidvriendelijke wijze en laten een gezonde, stralende huid tevoorschijn komen met zichtbaar minder rimpels en voelbaar meer stevigheid.15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven