Salon de Engel

It's all Beauty

Wil jij mooie , stevige en of gelakte nagels , die niet inscheuren of afbreken

waar je wekenlang plezier hebt van je kleur, zonder ze te beschadigen


Bekijk onderstaande behandelingen welke Salon de Engel verzorgd.


Graag leg ik jou uit wat de verschillende behandelingen inhouden.

Ik kan me heel goed voorstellen dat het voor jou een moeilijke keuze is

en je niet weet welke behandeling je moet nemen en  wat bij jouw wensen past.

Manicure

Bij een manicure behandeling denken veel mensen aan "kunstnagels".


Manicure is het verzorgen van jouw handen en natuurlijke nagels incl. nagelriemen.

Door bv het weer of je werk krijgen je handen en nagels veel te verduren.Je huid droogt uit en verouderd.De conditie van je nagels en nagelriemen nemen af.

Een manicure behandeling zorgt voor heerlijke zachte en verzorgde handen en nagels.

Voor wie:

Een manicure behandeling is erg geschikt voor verzorging van je handen en je  natuurlijke nagels.

Gellac / biab treatment

Wat is een BIAB Treatment?

De biab is een flexibele versteviging voor op de eigen nagels. 

Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder dat er breuken plaats vind. De biab heeft veel verschillende natuurlijke kleuren en hoeft er dus niet per se een gelpolish overheen

  

Bij deze behandeling wordt als eerst de nagelriemen verzorgd door de russian manicure.

Door de manicure worden alle onzuiverheden van de nagelriemen verwijderd d.m.v. elektrische frees en manicure schaartje.

Met deze manicure kan ik  verder tot de nagelriem lakken waardoor u een week langer er mee kunt doen. De natuurlijke nagels worden netjes in vorm gevijld.

Hierna wordt de biab en eventueel gelpolish aangebracht.

Van bib treatmen kan je  gemiddeld 2 tot max 4 weken  plezier hebben.

Dit is afhankelijk van jouw eigen natuurlijke nagel en werkzaamheden.

Voor wie:

Biab treatment is geschikt voor als je geen verlenging of gelnagels wilt,maar wel verzorgde nagels.

Geschikt voor gezonde stevige natuurlijke nagels.

* behandeling is incl. mini manicure ( losmaken van de nagelriemen , losse velletjes worden verwijderd, incl handscrub en handverzorging.)

Gelnagels

Voor jou beter herkenbaar als " kunstnagels".

Bij gel of acrylnagels worden je nagels verstevigd met en laagje gel of powergel , dit is een mix van gel en acryl met de flexibiliteitvan gel en de stevigheid van acryl.

Hiermee wordt een mooie natuurlijke bolling op je nagel gemaakt. Gelnagels zorgen voor een mooie egale maar wel flexibele en vooral stevige nagel. Gelnagels zijn iets dikker maar ook steviger als gellac.

Gelnagels kunnen in kleur, naturel of french manicure verzorgd worden. De houdbaarheid is gemiddeld 3 tot 5 weken , dit is afhankelijk hoe snel jouw natuurlijke nagels groeien , welke werkzaamheden je verricht en of je evt medicatie gebruikt. Na 3 à 5 weken worden de gelnagels weer bijgevuld.

Voor wie:

Als je nagels wilt met verlenging. Of als jouw nagels zwak , breekbaar, dun en flexibel zijn die makkelijk inscheuren of afbreken.

Zeer geschikt als jij langere tijd plezier wilt hebben van mooie verzorgde nagels.

* behandeling is incl. mini manicure ( losmaken van de nagelriemen , losse velletjes worden verwijderd, incl handscrub  en handverzorging ).

 

Overige  behandelingen Salon de Engel

O6RVBT0.jpg

Schoonheidssalon

Jouw huid is onrustig, rood, gevoelig, bleek, vermoeid en de eerste lijntjes zie je komen en je weet niet goed hoe je dit nu aan moet pakken...


Het is heel vervelend als je merkt dat je huid veranderd en je niet goed weet wat de oorzaak is en hoe je het op moet lossen, om je huid rustiger, minder gevoelig, meer kleur en je lijntjes te verzachten.


Jij hoeft je niet druk te maken welke behandeling jij nodig hebt, ik heb in de salon verschillende producten en apparatuur om voor op jouw huid de passende behandeling te verzorgen.

Kapsalon

Je weet niet meer wat je met je haar moet , je hebt van alles geprobeerd, jouw kast puilt uit van verschillende shampoo’s, conditioners, waxen  en gels, maar niks helpt, je haar zit  nog steeds niet fijn, het stort in, het pluist, glansloos of het wordt vet van de producten.


Hoe fijn is het dat ik voor jou het beste passend kapsel kan verzorgen, voor  bij jouw haar de juiste knip,- kleur ,- en stylings adviezen  en de oorzaak aanpak en dat jouw haar wel volume heeft , glanst , niet meer vet is of pluist.

639823-POKGS8-113.jpg
close-up-photography-of-a-woman-in-black

Nagels

Oh wat baal jij er toch van , jouw nagels zijn dun, ze splijten , scheuren of breken af. Je hebt al verschillende nagelverharders gebruikt en je probeert ze te vijlen.Het kost je allemaal extra tijd en je ervaart geen verschil. Je wilt zo graag mooie stevige en verzorgde nagels maar weet niet wat je nu moet doen.


Om jouw dunne, breekbare, flexibele, of nagels met ribbels, te verstevigen, en evt te verlengen, kan ik dat verzorgen dmv een gellac of  gel nagelbehandeling in kleur, naturel, french manicure, glitter en of een design erop.


Je hebt dan gemiddeld 3 tot 4 weken geen omkijken naar jouw nagels, je hoeft niet meer met nagelverharders en vijlen aan de gang, jouw nagels breken en scheuren niet meer af!

 

Pedicure

Analyse van de voet, knippen van de nagels, overtollig eelt verwijderen, verwijderen van eventuele likdoorns, ingroeiende of ingegroeide teennagels behandelen, nagelriemen verzorgen, frezen en polijsten van de nagels, eelt locaties polijsten, afsluitend met verzorgende voetencrème.

Image by Jan Romero
 

0611309193

  • Facebook
  • Instagram

©2019 Salon de Engel.