0611309193

©2019 Salon de Engel.

Diensten

Salon de Engel is van alle markten thuis

O6RVBT0.jpg

Schoonheidssalon

Jouw huid is onrustig, rood, gevoelig, bleek, vermoeid en de eerste lijntjes zie je komen en je weet niet goed hoe je dit nu aan moet pakken...


Het is heel vervelend als je merkt dat je huid veranderd en je niet goed weet wat de oorzaak is en hoe je het op moet lossen, om je huid rustiger, minder gevoelig, meer kleur en je lijntjes te verzachten.


Jij hoeft je niet druk te maken welke behandeling jij nodig hebt, ik heb in de salon verschillende producten en apparatuur om voor op jouw huid de passende behandeling te verzorgen.

Kapsalon

Je weet niet meer wat je met je haar moet , je hebt van alles geprobeerd, jouw kast puilt uit van verschillende shampoo’s, conditioners, waxen  en gels, maar niks helpt, je haar zit  nog steeds niet fijn, het stort in, het pluist, glansloos of het wordt vet van de producten.


Hoe fijn is het dat ik voor jou het beste passend kapsel kan verzorgen, voor  bij jouw haar de juiste knip,- kleur ,- en stylings adviezen  en de oorzaak aanpak en dat jouw haar wel volume heeft , glanst , niet meer vet is of pluist.

639823-POKGS8-113.jpg
close-up-photography-of-a-woman-in-black

Nagels

Oh wat baal jij er toch van , jouw nagels zijn dun, ze splijten , scheuren of breken af. Je hebt al verschillende nagelverharders gebruikt en je probeert ze te vijlen.Het kost je allemaal extra tijd en je ervaart geen verschil. Je wilt zo graag mooie stevige en verzorgde nagels maar weet niet wat je nu moet doen.


Om jouw dunne, breekbare, flexibele, of nagels met ribbels, te verstevigen, en evt te verlengen, kan ik dat verzorgen dmv een gellac of  gel nagelbehandeling in kleur, naturel, french manicure, glitter en of een design erop.


Je hebt dan gemiddeld 3 tot 4 weken geen omkijken naar jouw nagels, je hoeft niet meer met nagelverharders en vijlen aan de gang, jouw nagels breken en scheuren niet meer af!

 

Neem contact op

Molenwieken 2a
4661TV Halsteren

pexels-photo-2180090.jpg